Vervoerders Zuid-Nederland zijn connected

Gaaf om hier vanuit SmartwayZ.NL als IT expert aan mee te werken! Waarom? Omdat het hier gaat om slimme en innovatieve toepassingen, waarmee we de verkeersdoorstroming van transport nog beter organiseren. En natuurlijk slim gebruik van data om goederen zo snel en veilig mogelijk op hun plaats van bestemming te krijgen.

Voor de corridor Zuid-Nederland help ik vervoerders om aan te sluiten. Wat kan er al? Prioriteit bij groen met hun vrachtwagens dankzij de intelligente verkeerslichten. Informatie in de truck over #bandenspanning, onveilige verkeerssituaties en wegwerkzaamheden. Maar, we gaan nog verder. De vervoerders die data gaan delen, krijgen er waardevolle informatie voor terug. Bijvoorbeeld om een betere planning te maken of chauffeurs beter te informeren over de te volgen route.

Ik ben een man van de praktijk en dus wilde ik het zelf testen. Met dank aan deze film. En nee… niet in de brandweerauto, maar in die mastodont uit Helmond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.