Menno Lambooij en Sander de Wilt nemen Adabt over

Per 1 september 2021 hebben Menno Lambooij en Sander de Wilt de activiteiten van Adabt overgenomen. Adabt heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld tot een integratiespecialist voor de transport en logistieke sector. Met het eigen ontwikkelde platform hebben zij diverse bedrijven geholpen met het automatiseren van data-uitwisseling en communicatie tussen hun klanten, collega-vervoerders, partners en de eigen software. Met de nieuwe eigenaren wordt kennis, netwerk en technologie toegevoegd waarmee de volgende grote stap gezet kan worden in de digitaliserende wereld.

Om te voorzien in de groeiende vraag, de wens voor meer persoonlijke dienstverlening, transparantie, zelfredzaamheid bij klanten en om stabiliteit voor de lange termijn te kunnen garanderen, is het management van Adabt op zoek gegaan naar overnamepartners met meer ervaring en domeinkennis. Deze zijn gevonden in de personen van Menno Lambooij en Sander de Wilt. Met deze stap is Adabt in staat de dienstverlening verder te optimaliseren door een breder aanbod van producten en diensten en meer slagkracht voor op maat geboden oplossingen.

Menno Lambooij en Sander de Wilt geen onbekenden

De nieuwe eigenaren van Adabt zijn geen onbekenden in de transport en logistiek sector. Menno Lambooij is al jaren gespecialiseerd in advies en projectmanagement op het snijvlak van transport en automatisering. Lambooij helpt transportbedrijven en logistiek dienstverleners met hun vraagstukken op het gebied van procesverbetering en ICT. Naast het grote netwerk aan vervoerders, dienstverleners en ICT-leveranciers is Lambooij ook actief betrokken bij initiatieven op digitaliseringsgebied vanuit bijvoorbeeld de branchevereniging TLN, Stichting Uniforme Transportcode (SUTC), de overheid en Topsector Logistiek.

Sander de Wilt opereert vanuit dezelfde fascinatie voor transport en logistiek. Hij heeft zowel theoretische als praktische kennis en ervaring opgedaan bij logistieke dienstverleners en een vooraanstaande ICT-leverancier in deze branche. De afgelopen jaren hebben beide heren al veel samengewerkt. De Wilt heeft daarnaast ook zelf applicaties ontwikkeld op basis van moderne web-based technieken, waaronder een uitgebreid klantenportaal en een scanapplicatie voor warehouse en crossdock omgevingen. De Wilt heeft zich daarmee ook kunnen specialiseren in alle vormen van integraties tussen warehouse en transport gerelateerde applicaties.

Adabt wordt exclusief solution partner van Lobster_data

Het afgelopen jaar hebben Menno Lambooij en Sander de Wilt onderzoek gedaan naar het beste platform voor data-integratie. De wens om de bouw van koppelingen laagdrempeliger te maken is mede ontstaan door Lambooij’s betrokkenheid bij de ontwikkeling van standaarden voor uitwisseling van logistieke data. Daarnaast signaleren Lambooij en De Wilt een sterk groeiende vraag naar integraties tussen systemen bij hun klanten en relaties. Integraties die bij voorkeur transparant zijn (geen black box model), een monitoring functie hebben, zelfredzaamheid van de klant mogelijk maken en met een goede business case. De keuze is gevallen op het platform van Lobster, het grootste integratieplatform in Duitsland. Dit platform is bij uitstek geschikt om integraties centraal te regelen zonder afhankelijk te zijn van de leveranciers van kernsystemen als TMS, WMS en financiële software. Het platform ondersteunt praktisch alle mogelijke bestandstypen en communicatievormen. Integraties kunnen opgebouwd worden zonder specifieke programmeerkennis en zijn te allen tijde (en goed gedocumenteerd) inzichtelijk. Transparant, toekomstbestendig en veilig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.