Freightned Benelux B.V.

Hoe kan het proces en gebruik van ICT systemen beter?

Het bedrijf Freightned

Freightned is uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf op het gebied van transport en logistieke dienstverlening. Begin 2019 nam Freightned van Wanrooy Transport in Oosterhout over en kon zo het bestaande dienstenpakket van internationale expeditie (lucht-, water- en wegtransport) uitbreiden met nationaal transport en opslag. Het bedrijf in Oosterhout ging verder onder de nieuwe namen: FreightNed Benelux voor het transportdeel en FreightNed Warehousing voor opslag en logistieke dienstverlening.

Op het gebied van wegtransport is fijnmazige distributie in de Benelux een specialiteit van het bedrijf. Voor deze dienstverlening zet men dagelijks zo’n 110 trailers. Naast de distributie activiteiten behoren ook andere transportdiensten met uiteenlopend materiaal, waaronder full truck Loads, dedicated transport en kooi-aap leveringen, tot de mogelijkheden.

De huidige situatie

Als Fleet Management oplossing is voor Trimble gekozen en voor de gehele transportadministratie wordt al geruime tijd gebruik gemaakt van het Transport Management Systeem Plan&Go van Centric. Ondanks dat er diverse efficiencyslagen zijn doorgevoerd in de logistieke en administratieve processen, kost het veel moeite om te blijven ontwikkelen. De noodzaak blijft immers aanwezig om nog slimmer te werken.

Proces verbeteren met juiste oplossingen

Afgesproken is om een scan uit te voeren om zicht te krijgen op de huidige situatie om daarmee ook een startpunt te hebben voor advies omtrent de stappen in toekomstige verbeterprojecten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.