Van den Heuvel Logistiek B.V.

Hoe functioneert het huidige TMS en kan Van den Heuvel Logistiek het voor bepaalde onderdelen beter doen?

Van den Heuvel Logistiek is uitgegroeid tot een allround transportbedrijf met fijnmazige distributie als corebusiness. Daarnaast biedt het bedrijf ook tal van mogelijkheden op het gebied van warehousing, VAL-activiteiten en koeriersdiensten. Van den Heuvel Logistiek behoort tot de grotere spelers in dit segment met een wagenpark van ruim 140 vrachtwagens in diverse maten en uitvoeringen en meer dan 265 medewerkers.

Voor de gehele transportadministratie wordt gebruik gemaakt van het Transport Management Systeem Transpas Enterprise van Art Systems. Doelstelling is dat de transportadministratie eenvoudig, doeltreffend en vooral ook toekomstbestendig moet zijn. Het is de wens van Van den Heuvel Logistiek, dat er meer en betere managementinformatie beschikbaar moet komen. Het primaire proces is al strak georganiseerd, maar mogelijk dat er door efficiencyverbeteringen kosten te besparen zijn.

De directie heeft aangegeven dit graag met een frisse blik te laten beoordelen door de externe kennis en ervaring van Lambooij Logistiek in te schakelen. Er is een scan uitgevoerd om zicht te krijgen op de huidige situatie en daarmee is tevens een startpunt gemaakt voor de stappen in opvolgende en toekomstige verbeterprojecten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.