Gebr. Vermeer Industrial Movements B.V.

Gebr. Vermeer Industrial Movements B.V. is een logistiek dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd op het gebied van technisch transport en verhuur. Onder het technisch transport valt een grote diversiteit aan diensten, zoals machineverplaatsingen, bedrijfsverhuizingen en het transporteren van buitenmaatse en/of zware ladingen. Onder de verhuur valt onder andere het verhuur van containers, heftrucks en testgewichten.

Schaduwregistraties verminderen

Gebr. Vermeer heeft innovatie in ICT een belangrijk aandachtspunt voor de komende jaren gemaakt. Voor de transport- en verhuuradministratie wordt door Gebr. Vermeer nu nog gebruik gemaakt van verschillende applicaties. Daar gaat een nieuw systeem voor geïmplementeerd worden, waarmee de primaire processen efficiënter ingericht en geautomatiseerd worden.

Pragmatische aanpak in verbeteren

Het implementeren van een nieuw TMS is een grote operatie en heeft een duidelijke impact op de organisatie. Dit vereist dan ook een gedegen aanpak en projectmanagement. Lambooij Logistiek gaat Gebr. Vermeer helpen in deze transitie. In de rol van adviseur/projectmanager zal Gebr. Vermeer begeleid worden met advies en bewaking van het project, tot het zorgen dat onverwachte problemen snel en effectief worden opgepakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.