Koeltrans Angeren B.V.

Koeltrans wil onafhankelijk advies en ondersteuning in welke ICT beslissingen de juiste zijn om het “order to cash” proces efficiënter te laten verlopen.

Koeltrans Angeren BV (verder: Koeltrans) is nog een relatief jong bedrijf, opgericht in 2010, maar mag inmiddels al een gerenommeerde partij in transport en logistiek genoemd worden. Koeltrans is een logistiek dienstverlener met geconditioneerde transporten van en naar Duitsland als specialiteit. Voor zowel volle ladingen (FTL) als groepage (LTL) biedt het bedrijf dagelijkse vertrekken aan, in verschillende temperaturen van -20 tot +20 graden. Ook bestemmingen in Frankrijk of Zwitserland behoren tot de mogelijkheden. Voor deze diensten zet men inmiddels al meer dan 100 eigen eenheden in.

Onder de naam Trax heeft men ook een eigen forwarding afdeling binnen de organisatie. Zij bieden meerdere vormen van transport aan in heel Europa, onderverdeeld in transport (LTL of FTL), trucking en rail.

Stappen zetten in digitalisering

Koeltrans werkt al meerdere jaren met geavanceerde systemen voor planning en administratie. Ze hebben met de leveranciers en eigen mensen veel effort gestoken in het gebruik ervan. De ontwikkeling van het systeem gaat niet snel genoeg meer en de parate kennis van de techniek en database structuur is nog maar bij enkele mensen aanwezig. Voor Koeltrans is innoveren in ICT belangrijk en om die reden kijkt men kritisch naar het proces en gebruik van de systemen.

Juiste ICT beslissingen

Afgesproken is om een scan uit te voeren om zicht te krijgen op de huidige situatie van het “order to cash” proces om daarmee ook een startpunt te hebben voor advies omtrent de stappen in toekomstige verbeterprojecten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.