Nouwens Transport Breda B.V.

Bepaling ICT roadmap, implementatie TMS en ontwikkeling BI tool

Nouwens Transport verzorgt al sinds 1997 hoogwaardig vervoer van farmaceutische producten, elektronica en andere hoogwaardige goederen.

Nouwens Transport maakt al jaren een flinke groei door. Enerzijds door succes als gevolg van verdergaande specialisatie in temperatuur gecontroleerde en hoogwaardige goederen, maar anderzijds ook door certificeringen, de innovatieve manier van werken en uitgebreide veiligheidsprocedures. Er ontstaat hierdoor meer vraag naar informatie; extern (door klanten), maar ook intern is er behoefte aan up-to-date managementinformatie om te sturen.

Innoveren in ICT is een belangrijk onderdeel van de strategie geworden. Om te kunnen bepalen of de huidige systemen voldoende mogelijkheden bieden, is er een inventariserende scan uitgevoerd waaruit de automatiseringsbehoefte is bepaald. Voorts is de ICT roadmap opgesteld.

Op dit moment verzorgt Lambooy Logistiek de implementatie van Transpas Enterprise in combinatie met de bouw van een BI tool in Power BI. Het TMS wordt o.a. gekoppeld aan de boordcomputers, Scan Sys scanning software en de het online portaal van Yoursoft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.