Portena Logistiek B.V.

Innoveren in ICT is een belangrijk onderdeel van de strategie geworden. Portena Logistiek heeft Lambooy Logistiek gevraagd om onafhankelijk advies en voor de ondersteuning in het nemen van de juiste ICT beslissingen. 

Portena Logistiek is sinds 1932 uitgegroeid tot één van de grotere transport- en warehousespecialisten van Nederland. Het bedrijf biedt een vooruitstrevend pakket aan logistieke diensten, waaronder warehousing, transport en distributie, crossdocking, container handling, expeditie en forwarding, value added Logistics en complete supply chain concepts.

Men is momenteel bezig met de implementatie van een nieuw voertuigvolg- en communicatiesysteem (boordcomputer) van Trimble. Dit systeem dient gekoppeld te worden aan een nieuw te kiezen Transport Management Systeem. De inschatting is dat dit medio 2019 geïmplementeerd gaat worden. Hiermee moet een belangrijke efficiencyslag doorgevoerd worden in het logistieke en administratieve
proces. Daarnaast zal Portena meer oplossingen gaan bieden richting klanten op het gebied van performance en visibility.

Afgesproken is om een scan uit te voeren om zicht te krijgen op de huidige situatie. Op basis van deze analyse worden de plannen voor 2019 (en verder) bepaald.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.