Thomassen Transport (Loenen)

Het bedrijf

Thomassen Transport is al meer dan 75 jaar dé partner op het gebied van logistieke ontzorging. Het bedrijf streeft naar duurzame relaties met klanten en andere stakeholders. Thomassen is gespecialiseerd in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Denemarken, maar ze verzorgen ook transporten op andere bestemmingen, wereldwijd. Uitgevoerd met eigen materieel en personeel of die van geselecteerde partners. In Spankeren staat een modern distributiecentrum van 35.000 m2 met alle faciliteiten voor op-, overslag en value added services.

Groeien en innoveren

Het bedrijf groeit en tegelijkertijd is innoveren ook een steeds belangrijker onderdeel van de strategie aan het worden. De organisatie professionaliseert en het niveau van automatisering en digitalisering gaat naar een hoger level.

ICT management

Thomassen wordt hierin ondersteund met onafhankelijk advies en begeleiding in het maken van de juiste keuzes. Welke ICT beslissingen moeten genomen worden op het gebied van de infrastructuur, kernsystemen en integraties? Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de ICT ontwikkelingen en wensen/eisen van het bedrijf en de belangrijkste klanten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.