Vos Logistics

Het bedrijf

Vos Logistics is sinds 1944 uitgegroeid tot één van de grotere specialisten op het gebied van transport en logistieke diensten. Het bedrijf verzorgt o.a. expeditie, opslag en value added services en distributie tot full supply chain oplossingen, waarbij Vos Logistics de beheersing van de complete goederenstroom of delen daarvan van de klant overneemt. Op het gebied van internationaal bulk- en volumetransport (mega en high volume) behoort Vos Logistics tot de grootste wegvervoerders van Europa. Daarvoor is het bedrijf actief in een netwerk van 30 eigen vestigingen. Onder Vos Distri Logistics vallen o.a. de home deliveries en het containertransport.

Groei Distri Logistics

Vos Distri Logistics groeit hard. Mooie klanten kiezen Vos als logistieke partner. Lambooij Logistiek is gevraagd om Vos Distri Logistics te helpen met ICT project management bij het doorvoeren van innovatieve oplossingen en integraties van een aantal grote, nieuwe klanten. Een van deze projecten is de overname van het transport van Blokker en de integratie hiervan in de operatie van SNEL Shared Logistics: https://www.ttm.nl/management/snel-shared-logistics-wil-transport-blokker-overnemen/128318/

Taken project management

Belangrijke thema’s die binnen Vos Logistics worden opgepakt, zijn scanning op de crossdock locaties, digitalisering van het proces, ontwikkeling van het klantenportaal en de e-CMR. In de rol als projectmanager zal Vos Logistics ondersteund worden met het optimaal inrichten van de processen, het juist inrichten en gebruiken van systemen en daarnaast adviseren, organiseren en het zorgen dat onverwachte problemen snel en effectief worden opgepakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.