VTS Transport & Logistics B.V.

VTS Transport & Logistics is gevestigd in Boxmeer en is opgericht in 1981. Het bedrijf startte ooit met één truck in Oeffelt, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf dat gespecialiseerd is in transport en opslag van overwegend farmaceutische producten. Het bedrijf heeft de beschikking over deskundige, getrainde vakmensen en een moderne vloot die bestaat uit 150+ trucks en trailer. Daarnaast heeft men inmiddels diverse faciliteiten en oplossingen voor warehousing en cross-docking: zo’n 30.000+ m2 opslagcapaciteit in zowel Boxmeer als Goleniów (Polen).

Kwaliteit door innovatie en digitalisering

VTS streeft naar een betrouwbaar en transparant partnership met klanten. Door te werken een hoge mate van automatisering, innovatieve oplossingen en gestroomlijnde processen is men in staat om de klant optimaal te ontzorgen op het gebied van temperatuur gecontroleerd transport en opslag. Hierbij wordt gestreefd naar hoogwaardige kwaliteit, optimale veiligheid, uiterste betrouwbaarheid en maximale performance.

Ondersteuning in ICT

VTS heeft inmiddels een eigen team van ICT specialisten. Enerzijds voor applicatiebeheer, maar daarnaast ook voor de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en rapportages. Samen met Lambooij Logistiek wordt de ICT roadmap opgevolgd, houden we sessies over de ontwikkelingen en keuzes die gemaakt dienen te worden en wordt ondersteuning geboden bij nieuwe projecten als crossdock scanning, toepassing van standaarden bij integraties en nieuwe functionaliteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.